Godmorgon

Nu har jag precis släppt ut alla hästar och sitter framför Winnies hage och tittar på när hon äter lite hö! 


Igår va jag och Mattias på thaien och åt, sen började vi nörda en ny serie. När han jobbade spenderade jag hela dagen i stallet. Det va så fint väder, äntligen börjar de bli vår! 

Hann med en tur i skogen med Amanda och Ellen, älskar dagar när man kan umgås med sina bättre vänner och mina djur! 

Nu ska jag göra klart stallet, sen ska jag och mamma kolla stan. Efter de, eller innan ska jag försöka hinna med en tur i skogen! Ett sent hej

Jag är avundsjuk på er som kan säga godnatt nu, jag åkte på nattjobb två dagar i rad. 


Idag har jag inte gjort någonting, var hos Winnie i förmiddags. Hade tänkt och rida med orken sjönk ur mig vilket jag ångrar efter vädret var underbart! Åkte hem, tog mig en långpromenad med Gibson och hälsade på pappa. Vaknade sex imorse och kunde inte sova något under dagen, så imorgon när jag slutar har jag varit vaken i tjugofem timmar..

Imorgon bitti ska jag försöka sova liten men när jag vaknar SKA jag ut i skogen med hästen. Nu ska jag hälla i mig en powerking och smaska lite godis! Nattjobb

Lyckades faktiskt sova 4 timmar under dagen, men jag har åtta vakna timmar kvar på jobbet innan jag kan sova igen. Det känns väldigt kämpigt när jag sitter uppe på natten men när morgon personalen kommer känns det som tiden sprang iväg. 

Innan jag började jobba åt jag och Mattias hamburgar tallrik, så förhoppningsvis står jag mig nästan hela natten! Försökte rensa ut vad som fanns hemma, fick två pannkakor av mamma som hon tyckte jag skulle klara mig på inatt. 

Snön försvann lika fort som den kom, så imorgon ska jag ta mig en tur i skogen på min röda springare! Skickade in delklarationen nu och tack Gud så får jag tillbaka några kroner och Skipper betala! Nu ska jag äta lite godis och läsa skvaller tidning, hörs imorgon! Godmorgon Måndag.

Måndag och snö? Igår var det torrt och sol och idag är backen kritvit. 


Jag hade tänkt att ta mig en tur i skogen men när jag skodde Winnie förra veckan plockade jag bort både brodd och snösulor.  Det är bara att gilla lägen och mysa med massa pussar och morötter i stället!

Efter jag är klar i stallet ska jag hem och försöka sova, ska som sagt jobba natt och då behöver jag vara utvilad. Det är alltså vaken natt, tio timmars pass så jag ska plocka med mig hela kylskåpet för att kunna hålla mig vaken. Välkomna tillbaka!

Hejsan och välkomna tillbaka. Ska försöka till djupet av mitt hjärta att hålla igång bloggen så bra jag kan! 

Ni ska få hänga med i mitt privatliv, jobb, häst och hundliv! Så från och med nu kör vi stenhårt!

Idag började jag dagen med jobb 9-13. Ett kort pass men så skönt eftersom jag och Amanda passade på och ta en skogstur med hästarna. Lite krångel som alltid men vad kan man förvänta sig av två fuxston? 

Efter många timmar i stallet åkte jag hem, hälsade på mamma och gottade ner mig i soffan med Mattias. Min dag har varit lugn, helt i min smak! Imorgon bitti åker jag ut tidigt och tar ut alla hästar innan jag åker hem och sover igen, imorgon natt är det jobb som väntar!