Godmorgon.

Nu är jag ute på en promenad med Gibson och passar på att mysa med Winnie i hagen. Imorgon går de ut på sommarbete, äntligen! 

Imorse red jag Winnie i paddocken, pigg och bråkig i böjan men hon vart superfin i slutet. Nu ska jag hem och byta om, hinna sola lite och sen åka till Karlstad med mamma och Samuel. Inatt jobbar jag och 07 imorgon bitti går jag på helg! 

(null)

(null)

(null)

(null)


My Bottle.

(null)

(null)


Sommarkläder.

(null)

(null)

(null)


Just nu.

Imorse var jag dö trött, kände mig som en zombi verkligen. Gjorde mig iordning och åkte till stallet men när jag kom dit så va alla hästar redan ute. 

Jag är tacksam men samtidigt är det irriterande när man åkt ut. I stället fixade jag iordning till Winnie, tog bilen ut till skogen och nu är jag och Gibson ute på en skogs promenad. Det är ett så himla mysigt sätt att starta dagen på! 

Ikväll åker jag tillbaka till stallet och rider ut med Amanda. Här har ni några at the moment bilder! 

(null)

(null)

(null)

Lilla röd.

(null)

(null)

(null)


Älskar.

(null)

(null)


Tre i rad.

Jag har haft en jättebra födelsedag med vänner och familj, har fått så himla många fina saker! Jag är väldigt lyckligt lottad att ha så många fina vänner runt om mig som alltid vill mitt bästa. Tack för att ni är ni och att jag får vara mig själv bland er! ❤️

(null)

(null)

(null)


Det bästa med att fylla år.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Min födelsedag.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)Födelsedag!

Nu har min födelsedag startat, uppdaterar er om vad jag gör under dagen med inlägg som bara är bilder! Hoppas eran dag blir lika bra som min! ❤️

(null)


Just nu.

(null)


Min prins.

(null)

(null)


Ut på tur.

Nu ligger jag i sängen och ska försöka somna en stund, jag har ju som sagt två nätter framför mig.

Här kommer lite bilder från idag! 

(null)

(null)

(null)


Godmorgon!

Nu ligger jag i sängen, ska snart hoppa i kläderna och åka ut mot stallet. Idag rider jag en sväng direkt på morgonen, Winnie har vilat i några dagar så det ska bli mysigt att komma ut på en sväng. 

Efter stallet ska jag träna, vet inte riktigt hur än, gymmet eller promenad det återstår att se. Nu gör jag två nätter, sen är det helg och min födelsedag! 

(null)

(null)

(null)


Just nu.

(null)

(null)Godmorgon!

(null)


Balkong häng och hockey kväll.

Gokväll!
Nu är det dags för hästarna att börja gå ute tills kvällsmat. Äntligen börjar sommaren krypa inpå.

Idag har jag och Mattias åkt runt i stan, varit på stadsbongården, tagit en skärgårds tur och suttit på Nathalie balkong och bara pratat. Nu sitter vi hemma hos Mattias föräldrar och kollar hockey med hans familj. Nu hejjar vi på Sverige! 
Imorgon jobbar jag 7-15, sen åker jag ut till stallet. Eftersom Winnie får massage imorgon bitti så ska jag inte rida henne. Jag får ta en riktig myskväll men min röda bästis. 

I veckan kommer jag ha fullt upp med jobb och på fredag morgon när jag slutar åker jag och Nathalie på shoppingtur. Vi ska handla lite snygga kläder till lördag, min födelsedag! Jag ska få hem fina vänner och fira, umgås och göra Kristinehamn osäkert.

(null)


(null)


Gissen.

Nu sitter jag i stallet, har precis tagit ut hästarna och gjort fint till Winnie. Jag ska snart åka hem och hämta Mattias för att åka till badhuset och simma. 
Eftersom jag har stalljour så rider jag lite senare innan jag tar in alla hästar.

Till något annat, min hund. Han är det lataste som finns, han bokstavligt talar vägrar att gå upp tidigt på morgonen. Jag får alltså bära honom ur sin säng, ner till bilen och sen väcka honom när alla hästar är ute. Min goa, lata gris! 

(null)

(null)


Lördag kväll.

Nu har jag slutat jobbet och sitter hemma insidan och väntar på Mattias. 
Imorgon har jag stalljour vilket betyder att det blir en heldag med hästen. Jag såg förresten att ni börjar bli ett par stycken som läser bloggen, är det något speciellt ni vill se eller läsa om? 

(null)

(null)

(null)


Godmorgon!

Nu går jag en morgonpromenad med Gibson innan jag åker och jobbar. Jag gör en delad tur idag, så hinner inte med så mycket utan får åka snabbt till Winnie på lunchen och sen tillbaka till jobbet.

Vad varmt med är idag, jag tog på mig träningsbyxor och en bomberjacka nu när jag är ute med Gibson och det va alldeles för mycket kläder! Ha en bra dag! ❤️

(null)

(null)


På mitt vardagsrums bord.

(null)

(null)


Möte med älg.

Idag tog jag och Winnie en tur insikten och mötte på två älgar. 
Jag har sån träningsvärk efter igår så det va skönt att komma ut i skogen. Imorgon blir det är tur i skogen på morgonen och sen jobbar jag 13-21. 

Idag har jag varit ute i skärgården och ätit första glassen, helt godkänt! 

(null)


Min älskade.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Onsdag.

Idag har jag spenderat mesta tiden i stallet, har varit och simmat och käkat thaimat. 

Lite bilder från senast! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)


Grattis på namnsdagen.

Imorse fick Winnie en ny sko, sen tog vi en powerwalk på 3km. 

(null)Goding!

Alltså HUR söt är inte den här hästen? Jag smäller av! 

Imorse när jag skulle rida så hade Winnie en tappsko, typiskt. Hovslagaren kommer imorgon och slår på den, hinner antagligen inte rida då eftersom jag börjar jobba vid 13:00 men nya tag på onsdag! 

(null)

(null)


Han.

(null)

Lyckliga jag.

Om ni spanar in bilderna i förra inlägget ser ni en cykel, den är min! Jag gick loco i veckan och shoppade slut hela mitt sparande, jag köpte träningskläder, saker till Winnie och som sagt en cykel. Men vad ska man använda pengar man tjänar till, jo spenderas! I måttliga mängder självklart! 

Nu sitter jag i fotöljen på jobbet igen, imorgon vid 07:00 åker jag direkt ut till stallet. Planen är att åka ut till Mattias stuga och sova över där. 

(null)


iPhone 7 Plus

(null)

(null)

(null)

(null)


WINNIE

(null)

(null)

(null)


Första maj.

Jag har inte hängt med det här året, är det redan maj? Sitter i min favoritfåtöljen på jobbet och natttankarna börjar snurra, vilket perfekt liv jag lever. Min älskar sambo Mattias, min familj som betyder allt, mina älskade djur Gibson och Winnie och världens bästa arbetsplats med helt underbara kollegor. Vad mer kan man önska sig? 

(null)

(null)

(null)

(null)